Ψυχοθεραπεία

Για εσάς που χρειάζεστε εξειδικευμένη ψυχολογική υποστήριξη, οι ψυχολόγοι της Εταιρείας μας βρίσκονται εδώ με την αποστολή να σας υποστηρίξουν, όταν χρειάζεστε βοήθεια να περιηγηθείτε στις καταιγίδες, και να σας καθοδηγήσουν στη δημιουργία του δικού σας χάρτη για προσωπική ικανοποίηση και ευτυχία στις επιλογές της ζωής σας.

Η ιδρύτρια κλινική ψυχολόγος και επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου μας, Κάτια Πετροχείλου, Ph.D., με μεταπτυχιακές σπουδές σε κάποια από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και πάνω από είκοσι χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, είναι η πρώτη που θα συναντήσετε όταν επισκεφθείτε την Restart, γιατί είναι εκείνη που θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τις ψυχοθεραπευτικές και άλλες ανάγκες σας για υπηρεσίες και να επιλέξετε τα κατάλληλα άτομα, που θα σας υποστηρίξουν. Η κα Πετροχείλου έχει την επιστημονική ευθύνη και την εποπτεία όλων των επιστημονικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας μας και εποπτεύει προσωπικά τους ψυχολόγους μας. 

Η κα Πετροχείλου παρακολουθεί και η ίδια μικρό αριθμό θεραπευομένων. Συνδυάζει γνωστικές-συμπεριφορικές τεχνικές και ψυχοδυναμική κατάρτιση ώστε να βοηθήσει στην αντιμετώπιση στρες, πανικού, κατάθλιψης και ποικίλων άλλων διαταραχών αλλά και προβλημάτων ζωής.

Η Restart υποστηρίζει επίσης άλλες Εταιρείες και οργανισμούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα να ενισχύσουν την ανθεκτικότητα, την παραγωγικότητα και την ψυχική και σωματική υγεία των εργαζομένων τους μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα υποστήριξης και συνεργασίας με τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και το management των οργανισμών που επιλέγουν να επενδύσουν στον ανθρώπινο παράγοντα. 

Restart Life

Ξεκίνα Τώρα