Σχετικά με μας

Τα θέματα ζωής που αντιμετωπίζουμε αφορούν σε συνηθισμένα προβλήματα ή και σε κρίσεις, που συμβαίνουν σε συνηθισμένους ανθρώπους, που ζουν συνηθισμένες ζωές. Η δημιουργία υγιών και λειτουργικών σχέσεων, η ανατροφή των παιδιών μας, η αυτοφροντίδα και αυτοεκτίμηση μας, η εξέλιξη της καριέρας μας είναι τέτοια θέματα ζωής.

Σε αυτά, πού και πού, έρχονται να προστεθούν λιγότερο συνηθισμένα προβλήματα ζωής, όπως η αντιμετώπιση ενός χρόνιου ιατρικού νοσήματος, η διαχείριση μιας ψυχιατρικής διάγνωσης ή μιας αναπηρίας, με αποτέλεσμα την πλήρη και ριζική αναστάτωση της καθημερινότητάς μας.

Για να προχωρήσουμε, όταν η ζωή ξεφεύγει από την αναμενόμενη πορεία της, πρέπει πρώτα να συνειδητοποιήσουμε και να αποδεχτούμε πως έχουμε τραβήξει από την τράπουλα ένα χαρτί, που ούτε το θέλαμε ούτε το περιμέναμε.

Η επίγνωση και αποδοχή θα μας βοηθήσουν να ξαναβρούμε το βηματισμό μας, να γίνουμε πιο ανθεκτικοί και να νοηματοδοτήσουμε κάποιες φορές θετικά το απρόβλεπτο και το ακατανόητο.

Η επιστημονική ομάδα της Restart δεσμεύεται να σας παράσχει τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρειάζεστε, για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία περισσότερο και λιγότερο συνηθισμένα προβλήματα σε κάθε καμπή της ζωής σας.

Αξιοποιώντας πολλές από τις σύγχρονες αλλά και παλιές δοκιμασμένες μεθόδους που υπάρχουν (coaching, ψυχοθεραπεία, emdr) φέρνουμε στην υπηρεσία σας περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας και μια ολιστική προσέγγιση, που συνδυάζει Coaching, ψυχοθεραπεία, emdr, διατροφολογία και βελτίωση φυσικής κατάστασης, έτσι ώστε κανένα θέμα να μην παραμένει δισεπίλυτο.

Πού θα οδηγηθείτε σε αυτό το ταξίδι;
Μα εκεί που επιθυμούσατε όταν περάσατε το κατώφλι μας.

Σε μια ζωή που έχει πλέον ουσία και νόημα.

Κάτια Πετροχείλου

Η Κάτια Πετροχείλου άρχισε τις σπουδές της στο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αποφοίτησε το 1987 με βαθμό άριστα (9,40/10,00) και απήγγειλε τον όρκο των αποφοιτησάντων, ως πρώτη στη σχολή της. Συνέχισε τις σπουδές της στο Columbia University της Νέας Υόρκης, σπουδάζοντας Γενετική/ Αναπτυξιακή Ψυχολογία και πήρε το Master της το 1990 με βαθμό (4.0/4.0). Έλαβε ένα δεύτερο μεταπτυχιακό (M.Sc.) από το Πανεπιστήμιο CSPP/ Berkeley της Καλιφόρνιας στην Κλινική Ψυχολογία το 1994…

Διαβάστε περισσότερα

Κατια Πετροχειλου
M.A. M.Sc, Ph.D. Κλινικός & Αναπτυξιακός Ψυχολόγος

Ευαγγελια Μπακολα

Η Ευαγγελία Μπακόλα είναι Επισκέπτρια Υγείας, Health & Life Coach. Είναι μητέρα δύο παιδιών. Αποφοίτησε από τη σχολή Επισκεπτών Υγείας στο τμήμα Σχολών Επαγγελμάτων Υγείας του ΤΕΙ της Αθήνας. Ως Επισκέπτρια Υγείας διδάχτηκε την προσέγγιση του ανθρώπου, είτε υγιή είτε ασθενή απ’ όλες τις πλευρές του.
Για περισσότερο από 10 χρόνια εργάστηκε ως Επισκέπτρια Υγείας σε μεγάλες εταιρείες (ΟΤΕ, Ε.Ι.Παπαδόπουλος) συμμετέχοντας, ως μέλος διεπιστημονικής ομάδας, στη συμβουλευτική των εργαζομένων σε θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας…

Διαβάστε περισσότερα

Ευαγγελια Μπακολα
Health & Life Coach

Συνεργασίες

Ελενη Γεωργοπουλου

Η συνεχής εξέλιξη και η μάθηση είναι αυτά που με ιντριγκάρουν και με οδηγούν όλα αυτά τα χρόνια της 15 ετούς πλέον καριέρας μου στην Στρατηγική Επικοινωνία και το Marketing σε συνδυασμό με το coaching. Έχω εργαστεί στο κομμάτι της οργάνωσης εκδηλώσεων, σε τμήμα επικοινωνίας μεγάλων ΜΜΕ και έχω συνεργασίες με μικρομεσαίες επιχειρίσεις από το στήσιμο, στα πρώτα τους βήματα και στο επαναλανσάρισμα τους. Οι βασικές μου σπουδές στην Επικοινωνία, με BA in Communication από το Empire State University…

Διαβάστε περισσότερα

Ελενη Γεωργοπουλου

Θεοδώρα Χριστοπούλου

Κατέχω και  ασκώ την ειδικότητα της Ιατρικής της Εργασίας, (Ειδικός Ιατρός Εργασίας)  από το έτος 2008. Υπήρξα ειδικευόμενη στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Εκπαιδεύτηκα στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και ολοκλήρωσα την πρακτική μου άσκηση στο ιατρείο της εταιρείας  ΕΛΑΪΣ-UNILEVER A.E,  και στο  Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας Αθηνών. Έχω ολοκληρώσει μεταπτυχιακό στην ΕΣΔΥ, εξειδικευτεί στο Business Psychology στο Καποδιστριακό Παν/μιο, στην Εργασιακή Διαμεσολάβηση στο ΕλλΚΕΔ και έχω πιστοποιήσει τις επαγγελματικές μου γνώσεις μέσω της 3Μ & TUV Hellas…

Διαβάστε περισσότερα

Θεοδώρα Χριστοπούλου 

Ιωάννα Γιάτση

Η Ιωάννα Γιάτση αποφοίτησε απο την Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ  και διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο από το 1992. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρίας Σύγχρονης Οδοντιατρικης . Επίσης ειναι Health Coach με Advance Diploma in General and Specific Coaching Skills ,από την Coaching Evolution International. Ομιλήτρια και εκπαιδεύτρια σε επιστημονικά συνέδρια και επιστημονικές εταιρείες ,εξειδικεύεται στις ομαδικές και ατομικές συνεδρίες των Οδοντιατρων με σκοπό την επαγγελματική και προσωπική τους εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα

Ιωάννα Γιάτση

Restart Life

Ξεκίνα Τώρα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ