Σχετικά με μας

Τα θέματα ζωής που αντιμετωπίζουμε αφορούν σε συνηθισμένα προβλήματα ή και σε κρίσεις, που συμβαίνουν σε συνηθισμένους ανθρώπους, που ζουν συνηθισμένες ζωές. Η δημιουργία υγιών και λειτουργικών σχέσεων, η ανατροφή των παιδιών μας, η αυτοφροντίδα και αυτοεκτίμηση μας, η εξέλιξη της καριέρας μας είναι τέτοια θέματα ζωής.

Σε αυτά, πού και πού, έρχονται να προστεθούν λιγότερο συνηθισμένα προβλήματα ζωής, όπως η αντιμετώπιση ενός χρόνιου ιατρικού νοσήματος, η διαχείριση μιας ψυχιατρικής διάγνωσης ή μιας αναπηρίας, με αποτέλεσμα την πλήρη και ριζική αναστάτωση της καθημερινότητάς μας.

Για να προχωρήσουμε, όταν η ζωή ξεφεύγει από την αναμενόμενη πορεία της, πρέπει πρώτα να συνειδητοποιήσουμε και να αποδεχτούμε πως έχουμε τραβήξει από την τράπουλα ένα χαρτί, που ούτε το θέλαμε ούτε το περιμέναμε.

Η επίγνωση και αποδοχή θα μας βοηθήσουν να ξαναβρούμε το βηματισμό μας, να γίνουμε πιο ανθεκτικοί και να νοηματοδοτήσουμε κάποιες φορές θετικά το απρόβλεπτο και το ακατανόητο.

Η επιστημονική ομάδα της Restart Life (ΜΠΑΚΟΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ) δεσμεύεται να σας παράσχει τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρειάζεστε, για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία περισσότερο και λιγότερο συνηθισμένα προβλήματα σε κάθε καμπή της ζωής σας.

Αξιοποιώντας πολλές από τις σύγχρονες αλλά και παλιές δοκιμασμένες μεθόδους που υπάρχουν (coaching, ψυχοθεραπεία, emdr) φέρνουμε στην υπηρεσία σας περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας και μια ολιστική προσέγγιση, που συνδυάζει Coaching, ψυχοθεραπεία, emdr, διατροφολογία και βελτίωση φυσικής κατάστασης, έτσι ώστε κανένα θέμα να μην παραμένει δισεπίλυτο.

Πού θα οδηγηθείτε σε αυτό το ταξίδι;

Μα εκεί που επιθυμούσατε όταν περάσατε το κατώφλι μας.

Σε μια ζωή που έχει πλέον ουσία και νόημα.

Στοιχεία εταιρείας:

ΜΠΑΚΟΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΦΜ: EL075494155

Κάτια Πετροχείλου

Η Κάτια Πετροχείλου άρχισε τις σπουδές της στο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αποφοίτησε το 1987 με βαθμό άριστα (9,40/10,00) και απήγγειλε τον όρκο των αποφοιτησάντων, ως πρώτη στη σχολή της. Συνέχισε τις σπουδές της στο Columbia University της Νέας Υόρκης, σπουδάζοντας Γενετική/ Αναπτυξιακή Ψυχολογία και πήρε το Master της το 1990 με βαθμό (4.0/4.0). Έλαβε ένα δεύτερο μεταπτυχιακό (M.Sc.) από το Πανεπιστήμιο CSPP/ Berkeley της Καλιφόρνιας στην Κλινική Ψυχολογία το 1994…

Διαβάστε περισσότερα

Κατια Πετροχειλου
M.A. M.Sc, Ph.D. Κλινικός & Αναπτυξιακός Ψυχολόγος

Ευαγγελια Μπακολα

Η Ευαγγελία Μπακόλα είναι Επισκέπτρια Υγείας, Health & Life Coach. Είναι μητέρα δύο παιδιών. Αποφοίτησε από τη σχολή Επισκεπτών Υγείας στο τμήμα Σχολών Επαγγελμάτων Υγείας του ΤΕΙ της Αθήνας. Ως Επισκέπτρια Υγείας διδάχτηκε την προσέγγιση του ανθρώπου, είτε υγιή είτε ασθενή απ’ όλες τις πλευρές του.
Για περισσότερο από 10 χρόνια εργάστηκε ως Επισκέπτρια Υγείας σε μεγάλες εταιρείες (ΟΤΕ, Ε.Ι.Παπαδόπουλος) συμμετέχοντας, ως μέλος διεπιστημονικής ομάδας, στη συμβουλευτική των εργαζομένων σε θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας…

Διαβάστε περισσότερα

Ευαγγελια Μπακολα
Health & Life Coach

Restart Life

Ξεκίνα Τώρα